Övningar & Quiz

Träna dina kunskaper i vår FARLIGT GODS QUIZ!
Helt gratis för alla våra kunder med en stor licens.

Mycket värdefullt, speciellt för ADR- chaufförer att lättare kunna klara sin elektroniska provskrivning på trafikverkets datorer. Det går att välja de kategorier man känner ett extra behov att träna på, t ex märkning/skyltning, lättnader, godsdeklaration mm.
Quiz:en kan genomföras helt fritt och obegränsat antal gånger i 4 månaders tid efter beställning.

Även för säkerhetsrådgivare som vill uppdatera sina kunskaper inför sin provskrivning kan välja till en quiz med lite svårare frågor.

Är du privatperson?
För privatpersoner som behöver beställa en quiz så rekommenderar vi att göra detta i vår webbshop då priset där är lägre, www.adrshop.se.

 
Östersjöavtalet Nivå 2

Här kan du testa dina kunskaper i östersjöavtalet. Frågorna har en medelsvår nivå och kräver vissa förkunskaper. Ta kontakt med oss om ni inte har tillgång till östersjöavtalet.

Liten Licens : 50-    Stor Licens : 0-    Licens utan kostnad : 120-   

IMDG övningar Nivå 3

Här kan du testa dina kunskaper i transportregelverket IMDG. Frågorna har samma karaktär som de du träffar på i proven du utför för att erhålla behörighet som säkerhetsrådgivare. Varje övningsuppgift innehåller 10 frågor + facit med hänvisning till IMDG. (Givetvis kan även andra än säkerhetsrådgivare prova på sina kunskaper!!)

Liten Licens : 50-    Stor Licens : 0-    Licens utan kostnad : 120-   

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om våra kurser, behöver du hjälp? Eller vill du kontakta oss av andra orsaker? Använd schemat nedan så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Kontaktschema