Övrig utbildning

safepac

Distansutbildning DGR 1.5, behörighetsutbildning för flyg

Eftersom att säkerhetsnivån är högre för flygtransporter än för övriga transportsätt ställs det också större krav på delaktig personal. Den obligatoriska behörighetsutbildningen enligt kapitel 1.5 i DGR kan nu genomföras hos oss på distans. Utbildningen sker enligt IATA:s krav i kombination av diverse webbkurser, övningsuppgifter och överseende/ feedback av handledare. 

Kostnaden för denna utbildning är 5000 SEK/ deltagare. Ta kontakt vid intresse!


Distansutbildning till säkerhetsrådgivare

Sugen på att utbilda dig till säkerhetsrådgivare för farligt gods? Eller kanske intresserad av en riktigt avancerad utbildning i transportsäkerhet?

Här får du via våra webbaserade kurser, självstudier under överinseende av våra professionella handledare samt inte minst mängder av övningar, chansen att bli ett riktigt "proffs" i farligt gods. Mer information hittar du under "webbutbildningar".


Uppdateringsdagar nya regelverk

Vi genomför regelbundet uppdateringsdagar i samband med utgivning av nya regelverk (alla transportslag). Information och inbjudan till kommande uppdateringsdagar meddelas via vår hemsida eller e-post till våra existerande kunder.

 

Verksamhetsanpassade lärarledda utbildningar

Önskas lärarledda utbildningar så kan vi genomföra t ex en 1.3 utbildning som är anpassad till den typen av farligt gods er verksamhet hanterar. Självklart täcker vi alla transportslag om detta behövs! Ta gärna kontakt för eventuella funderingar samt offert.


Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om våra kurser, behöver du hjälp? Eller vill du kontakta oss av andra orsaker? Använd schemat nedan så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Kontaktschema