Över 40 års erfarenhet av farligt gods
Välkända nationellt och internationellt
Enkla utbildningar till avancerade specialkurser

safepac

Farligt Gods Skolan beskriver företagets huvudverksamhet väl, det är just det vi helst sysslar med! Här kan du få en gedigen utbildning inom området farligt gods, allt från den obligatoriska ADR 1.3-utbildningen, som du med fördel tar genom vår populära webbutbildning, via förarutbildning till avancerad distansutbildning med professionella handledare.

Vi arbetar även som säkerhetsrådgivare, ADR-instruktörer och har allt från små till mycket stora kunder, företag såväl som kommuner, både nationellt och internationellt. Vi är också specialiserade på hantering/transport av farligt avfall, där vi erbjuder både rådgivning och utbildning. Vi täcker självfallet in samtliga transportslag! Kort sagt, vi kan erbjuda allt du kan tänkas inom transportsäkerhet! Vår verksamhet bedrivs i huvudsak från kontor i Karlstad och Karlskoga.

Vi har uppskattade föreläsare, vilket många omdömen vittnar om. Vi samarbetar dessutom med andra experter och erbjuder riktade specialutbildningar som tangerar farligt gods hanteringen. Sidan kommer successivt att utvecklas varför vi verkligen vill rekommendera Er att regelbundet kika in och se vilka "blommor" som buketten utökats med! Vi hoppas att ni ska uppskatta vårt utbud, och att ni känner att er kompetens inom området farligt gods har ökat efter att ni genomgått våra kurser!

 
Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om våra kurser, behöver du hjälp? Eller vill du kontakta oss av andra orsaker? Använd schemat nedan så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Kontaktschema