Vår prismodell

Registrera stor årslicens på företagets användarkonto och få marknadens lägsta pris per kurs. Detta alternativ lönar sig bäst då det är flera deltagare som skall utbildas.

I översikten för webbkurser står kostnad per kurs angiven för de olika licenserna. Väljer verksamheten en stor årslicens blir pris per deltagare för t ex en ADR 1.3 utbildning endast 360 SEK per deltagare.
Alla priser anges exklusive moms.
Utan Licens
Pris pr. år : 0,-

Detta alternativ passar bäst för vid behov av endast ett fåtal kurser per år

Liten Års-licens
Pris pr. år :2500,-

Detta är alternativet vid behov av flera kurser per år (ca 3 upp till 9)

Stor Års-licens
Pris pr. år : 4900,-

Detta är alternativet vid behov av ca 10 kurser per år eller mer.

 
Års-licenser

Vid upprättandet av en kundprofil registreras samtidigt en användarlicens. Vilken typ av licens beror på hur många webbkurser som behöver beställas under ett års tid, räknat från beställningsdatumet. En större licens ger ett lägre styckpris per kurs. Självklart går det efter ett års tid också att ändra till större eller mindre licens och fortfarande ha tillgång till sin kundprofil och utbildningsöversikt. Behovet av antal webbkurser kan ju variera från år till år. I årslicensen inkluderas även vissa tilläggstjänster som övningar, hjälp med utbildningsplan, generell hjälp med farligt gods frågor, teknisk support m.m.


Är du privatperson?
För privatpersoner som behöver beställa en webbkurs så rekommenderar vi att göra detta i vår webbshop då priset där är lägre, www.adrshop.se.

 

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om våra kurser, behöver du hjälp? Eller vill du kontakta oss av andra orsaker? Använd schemat nedan så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Kontaktschema