QUIZ Farligt gods

safepac

QUIZ ADR chaufför

Denna quiz är speciellt utvecklad för chaufförer som genomfört en ADR utbildning och som skall skriva sitt elektroniska prov hos Trafikverket. Quiz:en är skapad för att efterlikna det elektroniska provet så mycket som möjligt, både i genomförandet och svårhetsgraden på frågorna. 

Du kan själv välja vilka kategorier du känner för att träna på och kan genomföra obegränsat antal slumpmässiga frågor under 4 månaders tid. 

Quiz:en innehåller frågor inom styckegods, klass 1 och tank.


QUIZ Säkerhetsrådgivare

Detta är ett mycket smidigt och uppskattat verktyg för dig som ska repetera din provskrivning som säkerhetsrådgivare hos MSB. Övningarna i quiz:en är indelade i olika kategorier och av liknande svårighetsgrad som provskrivningen. Du kan genomföra obegränsat antal övningar i quizen under en period av 4 månader. 

Transportsätt: Väg (fler transportsätt kommer)

QUIZ ADR 1.3 kunskapstest

Har ni personal som hanterar farligt gods och vill ha en generell uppfattning på deras kunskapsnivå? Då är detta ett perfekt hjälpmedel där personalen kan genomföra en quiz med begränsat antal frågor och ni kan se vilken ungefärlig kunskapsnivå de befinner sig på. Detta kan vara en fördel att använda sig av för att se om det är dags att repetitionsutbilda sin personal.


Denna quiz som kunskapstest är dessutom helt gratis för alla!

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor om våra kurser, behöver du hjälp? Eller vill du kontakta oss av andra orsaker? Använd schemat nedan så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Kontaktschema